web analytics

Men’s Human Rights Ireland

Als ze me zien, zien ze me als een gangster. Dus als ik ze niet vertel dat ik homo ben, dan weten ze het ook niet. Er is elke dag wel drama in de gully. Ze hebben ruzie. Ze gooien zelfs met zuur en hakken op elkaar in. Het kan echt uit de hand lopen. Vier steekwonden. Ze stak me met een mes. Homoseksualiteit in Jamaica heeft geen hoop. Het is hier taboe. Het zal hier nooit geaccepteerd worden. Ze zullen ons eerder vermoorden. Als je je flamboyant kleedt en je bent op straat,.

Dan verbranden ze je kleren. Sommigen rijden je aan, hakken op je in. en steken je neer. Er kan van alles gebeuren. De flikker rende hierheen. We hebben verschillende klassen in Jamaica, dus we hebben wat ze noemen ltigtRich Queensltigt. en ltigtScary Queensltigt. De Rich Queens zijn de homo’s die. een beetje geld hebben, zoals ikzelf. Wij kunnen ons afschermen van de ergste vormen van homohaat. Dus wij hebben de neiging om de Poor Queens of de Scary Queens de schuld te geven voor alle homohaat die ze tegenkomen. Als ze gewoon meer waren zoals wij, dan zouden ze veiliger zijn.

En als je in een vervolgde klasse zit, zoals wij, en het lukt je om aan je vervolging te ontsnappen, dan wil je niet meer de sporen van je vervolging met je meedragen. Bijvoorbeeld, de actie die we vandaag voeren, is gewijd aan de Scary Queens. Voor diegenen die zichzelf niet kunnen beschermen. tegen de ergste vormen van mishandeling. Ik hoop dat ze komen. Ze zijn eng en bang. De Scary Queens. Het kan als een kleinerende term klinken, maar het is ooit gebruikt om hen te beschrijven, en helaas is het blijven hangen.

Young and Gay Jamaicas Gully Queens Full Length

Nee, zij noemen zichzelf de Gully Queens. Zij zijn de norm. voor hoe de homobeweging vooruitgang boekt. Als zij respect krijgen. en hun rechten gerespecteerd worden, dan weten we dat ons doel bereikt is. Maar tot dat moment, hebben we niets. Vieze flikker. Wij hebben wat problemen met leden van de. uiteenlopende. seksuele groepering die zich in de gully bevinden. Er is er een die door het leven gaat als Pebbles. Een ander gaat door het leven als Batman. En eentje die Beyonc genoemd wordt. Als hij iemand met een mobiele telefoon ziet langskomen,.

Dan gebruikt hij zijn mes of kapmes. om die telefoon te stelen. Ze plegen misdaden uit de naam van de homogemeenschap. Daardoor krijgt de gemeenschap een slechte naam. Het is hun eigen keuze om in de gully te wonen. Hun seksuele geaardheid, dat is hun eigen keuze. Onze agenten stellen zich niet negatief op naar iemands geaardheid. We nodigen hen uit om aangifte te doen. Meestal willen ze niet terugkomen om een verklaring af te leggen. Er zijn individuen die zich met de gemeenschap mengen, die gekleed zijn in vrouwenkleding, en zij worden niet aangevallen.

Nou ja, dat zal je overal vinden, waar je ook naartoe gaat, alleen op dezelfde manier. vallen ze ook hetero’s aan. En dat geloof ik niet. Ik ben het daar volkomen mee oneens. Nou, het is belangrijk dat wij onszelf zichtbaar maken. Als je verandering wil zien, dan moeten mensen weten weten waar wij voor strijden. Het is makkelijk om iets te haten dat je niet kent. En we willen even zeggen dat het vandaag Daggerings verjaardag is. Je mag een vrouw nooit naar haar leeftijd vragen. Ik kwam terecht in de gully,.

Omdat mensen in mijn buurt. erachter kwamen dat ik homo was. Ik woonde in een pand. en ik ontmoette vrienden. die ook van huis weg waren gelopen. Ze gedroegen zich net als ik, helemaal opgetut in vrouwenkleding. Mensen zijn op een nacht naar hen toegegaan. terwijl ze sliepen, en hebben hun hoofd afgehakt. Twee van hen zijn vermoord. En dat is hoe. iedereen die zich ophield op verlaten stukken grond en in lege panden. samenkwam, in de gully, en daar bleef. We willen we de gully verlaten, omdat we niet weten wat er kan gebeuren.

Wie er naar beneden kan springen. De gully is koud, je wordt er door muggen gestoken. Dus, hier in de gully. is het net de hel. Er bestaat een idee. dat het wellicht tijd wordt om een wetsvoorstel bij het parlement te brengen. Dat betekent niet per se dat iets zal veranderen. Je kan geen wetten maken tegen de cultuur van mensen. In het Verenigd Koninkrijk is het geloof ok als het in de privsfeer gedaan wordt. Legaal, als het in de privsfeer blijft. Dat zeg ik ook niet. Door de cultuur van de bevolking.

Als de regering het verandert zonder de sterke aanhang. van het volk, dan wordt het heel moeilijk voor de regering. Heb je mensen uit de gully gezien Als jij een werkgever zou zijn, zou jij ook maar iemand van hen aannemen Opvoeding speelt hierin een grote rol. De meeste mensen in de gully. zijn uit hun eigen huis verbannen. Dat kan dus geen verantwoordelijkheid worden van de regering. Nou, er zijn een paar dingen die wij gedaan proberen te krijgen. Ten eerste willen we de zaak van. een paar fundamentistische groepen van de baan hebben, die geloven dat.

De decriminalisering van intimiteit tussen mannen. zal leiden tot een stijging. in het aantal verkrachtingen van jonge jongens. Natuurlijk hebben die zaken niets met elkaar te maken, dus wij proberen dat van de baan te krijgen. De realiteit is dat beiden belangrijk zijn. Het is oneerlijk om te zeggen dat je moet kiezen tussen de twee. En een verandering in de wet kan een verandering in de cultuur veroorzaken, maar een verandering in de cultuur kan ook een verandering in de wet veroorzaken. Rechters en politici zijn ook een deel van onze samenleving,.

En worden ook benvloed door veranderingen in de cultuur. of hoe de kijk op homoseksualiteit verandert. Dus we doen dat tegelijkertijd, omdat we de cultuur willen veranderen. Alleen we weten dat de cultuur door de wet wordt belemmerd. Activiteiten, zoals. fisten, felchen, rimmen, ‘scat chariot races’ en ander afwijkend gedrag, worden nu als normaal beschouwd. en als een positief aspect van onze seksualiteit. Als je hier woont, woon je in een soort jungle. Je moet oppassen voor dieren die je willen bijten. Als we op oorlogspad gaan, dan hebben we kapmessen, messen en al het andere.

Niemand zal het tegen ons op willen nemen, omdat we gevaarlijk zijn. Ongeveer 25 mensen. Rijst, erwten and koeienpoten. Dit is Thelma’s bed. En dit is Sascha Berry’s bed. Nee. Een stel slaapt hier en een stel slaapt hier. Ja, het valt naar beneden. Ik zal het je laten zien. Dit is mijn bed. Dit bed is gemaakt van pallets. Lakens, tapijten, en kussens. En als het regent, spoelt het zand, stenen, flessen, botten en dat soort dingen naar beneden. De regen spoelt het naar beneden. Pas op je hoofd en volg mij.

Nee, omdat wij er op een schone manier mee omgaan. Het is niet zoals een huis, maar je moet het jezelf comfortabel maken. Als je het jezelf niet zo gemakkelijk mogelijk maakt, dan zul je je ook niet op je gemak voelen Ze hosselen. Ze hebben een kraam of ze verkopen hapjes, koekjes. Wiet, sigaretten. Drank. En sommigen zitten in de prostitutie. De meer mannelijke mannen prostitueren ook. De meeste. Ja, veel zijn heteromannen. Soms proberen ze te vechten of te slaan. Heteromannen of een heterojongen, ze komen niet bij de homojongens wonen.

Dus je moet homo zijn om hier te wonen. Ja, heel veel. Omdat dit niet de enige plek is. Er wonen er meer in leegstaande panden of op andere plekken. Ja, het is hetzelfde systeem. Nee, ik heb een dochter. Ze is ongeveer 19. Mijn mensen zorgen voor haar. Dus ik zeg gewoon dat het mijn dochter is. Dit is waar ze hun makeup opdoen. Voordat ze de straten opgaan. Loop aan deze kant. Ja. Vanaf mijn elfde. Die vond ik geweldig. Echt geweldig. Geweldig, geweldig, geweldig. Als ze naar de gully zou komen,.

Dan zou ik flauwvallen, want ze is mijn idool en ik hou van haar. Luister, ik ga niemand boven mezelf plaatsen. Ik ben de originele Rihanna. Ik ben de echte, echte Rihanna. Ja, het water is schoon. Het is kraanwater. Ja. Nee. Je mag er zo lang over doen als je wilt. Het is schoon water. Deze gasten willen niet zien wat je hebt. Ja toch Ja, vertel het hem. Dat taartje is niet te zoet. Dat is omdat ze het nooit geproefd heeft. Ze heeft nog nooit een stukje gehad.

Mijn zus heeft me verteld dat het niet lekker is. Haar zus verbeeldt het zich. Hier kan je omhoog klimmen, Christo. Wacht even. Als wij Jamaicanen een homo zien, dan vliegen er kogels. Homo. Homo. Als ze een homo zien, dan is hij in feite al dood. Het gevecht gaat over, mijn minaar die me heeft gestoken. Ze is zojuist teruggekomen. Ze beet me, vervolgens beet ze me in mijn gezicht. En hier op mijn borst. Ik was zo ernstig verwond, dat het mes zelfs in mijn nek afbrak. Ik zou haar moeten aangeven,.

En de politie het bericht dat ze me stuurde moeten laten zien. Ze schreef Kevin, ik ga je vermoorden. Op het gebied van verkrachtingen en seksueel misbruik. van lesbinnes en biseksuele vrouwen, is de reactie die we krijgen op het politiebureau. de reden dat we niet terugkomen. In 2009. ben ik verkracht. Ja, een verkrachting is een verkrachting, maar dit was vanwege mijn geaardheid. Je hebt een goede beurt nodig, om je op het rechte pad te krijgen. Dat is meestal hoe het wordt gebracht. Ik kan me het verhaal nog herinneren van een koppel,.

Dat naar het politiebureau ging, en zei, Wij zijn verkracht. En de agent keek ze aan en zei Je krijgt wat je verdient. We willen die mensen niet in onze stad. Dit is onze stad. ltigtWe willen hem zien.ltigt ltigtWe willen hem zien.ltigt Ik zou altijd vrouw willen zijn. Maar ik wil niet dat mensen gaan zeuren, dus ik doe maar een broek. en een groot shirt aan. Ik doe stoer en dan ben ik klaar om op pad te gaan, zodat ze me niet aankijken. Wie is jouw favoriete fashionicoon.

Rihanna. Welke, geklede Rihanna Of. meer de Rihanna die ongeveer in haar blote vagina rondloopt Rihanna die ongeveer in haar blote vagina rondloopt. Als de tijd komt dat we de gully moeten verlaten, wordt het vinden van een andere plek moeilijk. Mensen gaan een voor een uitgemoord worden, omdat ze uit elkaar gehaald zijn. Mijn gemeenschap wilde mij vermoorden. toen ze erachter kwamen dat ik homo ben. Ik ontmoette Dwayne Jones toen ik net uit de kast was gekomen in 2011. Op een dag had hij besloten om op pad te gaan als travestiet.

Dus we wasten onze vrouwenkleding. en deden onze makeup op. We kwamen rond 11 uur ‘s avonds in de stad aan, en terwijl we aan het lopen waren zei een man Die gast in het wit ziet eruit als een man. Ze renden achter me aan, maar ik was te snel. De menigte ging om hem heen staan. en vroeg hem of hij een man of een vrouw was. Hij was in het midden van de menigte. Ik hoorde vier schoten. Ik wist dat er iemand dood was. Ik zag Dwayne’s lichaam op de grond en ik begon onmiddellijk te huilen.

Ze hadden een auto gebruikt om hem aan te rijden, ze hebben hem neergestoken. Die mannen zijn nog steeds naar me opzoek. Omdat ze zeggen dat ik ze te slim af was. Iemand zou moeten bidden. En ik hoop dat ze nog vele, vele jaren leeft zodat ze nog veel van Trina Boss Bitch kan zien. Precies dat. Mijn mooie, prachtige vriendin Daggering, kijk haar dan, kijk haar dan. Kijk dan naar mijn prachtige vriendin. Luister naar me, vraag het iedereen. We hebben goede en slechte tijden, maar weet je, ze is mijn schoonmoeder,.

Leave a Reply